top of page

OUDERCOMITE

 

 

INHOUDELIJK

 
De belangrijkste functie van het oudercomité is een vlotte dialoog tussen ouders en school op gang houden. Via haar maandelijkse vergaderingen worden vragen en bekommernissen omtrent het schoolleven besproken. Elke ouder kan punten op de agenda plaatsen.
 
Elke ouder kan toetreden tot de oudervereniging. Een lidmaatschap veronderstelt wel een regelmatig engagement. Bij interesse, gelieve contact op te nemen met de school.
 
De oudervereniging organiseert geregeld activiteiten. Dit kunnen ontspanningsactiviteiten zijn, ontmoetingen of vormingsmomenten. Op het jaarlijkse schoolfeest willen we een grotere groep sympathisanten van de school samenbrengen en willen wij ook de kas spijzigen.
 
De winst van de activiteiten gaat naar de school : belangrijke tegemoetkomingen in de prijzen van schoolreizen, sportdagen, toneelvoorstellingen, studie-uitstappen. Indien nodig kan ook bijgedragen worden tot de materiële omkadering.
 
De oudervereniging helpt samen met alle vrijwillige ouders bij een aantal onderhoudstaken zoals grasmaaien in de speeltuin, figuren schilderen op de speelplaats, … en staat natuurlijk open voor nieuwe opdrachten.
 
Eigenlijk kunnen wij onze werking in twee woorden samenvatten : nuttig en plezant !

 

 

 

bottom of page